Selecteer een pagina

EMB, voedingsadvies en coaching voor meer energie en levensgeluk. Ook voor jou!

 

Ben jij klaar met je fysieke klachten? Is je verteld er maar mee te leren leven? Wil je gewoon lekker in je vel zitten en dat elke dag opnieuw? Met aanpassingen in voeding en/of mindset is zoveel mogelijk. Denk je ook graag in mogelijkheden? Dan ben je bij mij als EMB-therapeut en Wielwerkcoach aan het juiste adres.
 

De duurzame en blijvende verandering in voeding is een uitdaging. Werken aan een gezonde relatie met jezelf, hoe doe je dat?

Veel mensen zien, net als jij, het belang van gezond eten in en gaan vervolgens vol goede moed aan de slag om hun eetpatroon proberen te wijzigen.

Maar waarom lukt het dan uiteindelijk niet? Waarom liggen oude bekende patronen toch weer op de loer?
Ik ga het je uitleggen.

Ben jij op zoek naar…

  • …een gezonde relatie met jezelf in voeding, zonder zelfafwijzing en schuldgevoel?

  • …organisatorische rust in je hoofd omtrent eten?

  • …én een lichaam dat bruist van energie en vitaliteit?

Dat is jarenlang ook mijn struggle geweest. Laat mij je helpen!

|

Ik zou hier als “de” voedingscoach kunnen beginnen over het belang en de invloed van gezonde voeding op je lijf en vitaliteit. Maar ik denk dat je zelf zó vier redenen uit je hoge hoed kunt toveren. Je hebt dit boek al 101 keer gelezen en bent al vaak genoeg op je bek gegaan. Je twijfelt of die shizzle die gezond eten heet, wel jouw boek is. 

Heel eerlijk, weten wat gezonde voeding inhoudt,  is ook belangrijk. Alleen, er zit hele wereld tussen alles wat je WEET en wat je er vervolgens mee DOET

 

 Gezonde voeding: al zo vaak geprobeerd

 

Je hebt al van alles geprobeerd om gezonder te gaan eten, maar op de één of andere manier betrap je jezelf er vroeg of laat toch op dat je weer in je oude gewoontes getuind bent. Waarom en wanneer dit precies gebeurde? Het antwoord moet je jezelf schuldig blijven.

Of je nu last hebt van bodemdrift, de lat te hoog legt, of 5x nadenkt voor je uberhaubt iets in je mond stopt, het draait altijd om de relatie met eten en uiteindelijk de relatie met jezelf. Gezond eten mag een verlengstuk van jou worden. Eten zonder moeten, of oordeel op jezelf. Maar gewoon om jezelf te voeden én om te genieten. Alleen of in gezelschap.

Is dit story of your life? Weet je dondersgoed hoe het níet moet, maar ontbreekt de hoe dan wél? Dan zit je hier helemaal goed. Soms is het aanpassen en veranderen van wat je eet genoeg. Maar vaak komt er meer bij kijken, heb jij al een hele historie aan ervaringen, variërend van euforie tot grote teleurstelling, opgebouwd. En als iets je niet helpt, is het teleurgesteld of boos zijn op jezelf. Ben jij bereid de diepere lagen in jezelf te onderzoeken? Verder te kijken en jezelf te leren kennen? Jezelf kennen en herkennen is de sleutel tot verandering. Ben je nieuwsgierig, wil je mij eerst even leren kennen voor je ergens in stapt? Maak dan hieronder gratis en vrijblijvend een afspraak in mijn online agenda. Ik ben heel benieuwd naar jou, jouw verhaal en kijk graag mee of en hoe ik jou zou kunnen helpen.

Ook ik had dezelfde struggle als jij! Zo herkenbaar. Laat mij je helpen.

Voeding is zoveel meer,         

                             

                         

      dan wat je in je mond stopt

Hieronder vind je de meest recente blogs ter inspiratie

Heb jij een eetstoornis?

Heb jij een eetstoornis?

Vanochtend zat ik exact om 09.00u startklaar achter mijn laptop voor de start van een challenge van Marlies van der Hout. Drie dagen, om 09.00u...

Steunzolen en voeding

Steunzolen en voeding

Vorige maand kreeg ik voor de eerste keer steunzolen en mèèèèn, wat een krengen bleken dat in mijn schoenen. Zoals je mss weet, heb ik de...

Ben jij toe aan voedingsadvies en/of coaching?

Herken je de volgende kenmerken?

Waar nodig een tandje bij?
Ja natúúúúúúlijk, waar nodig loop ik gewoon iets harder;

Aan leuke plannen en ideeën ontbreekt het bij jou doorgaans niet.
Alleen tijd is een dingetje, over de energie nog maar te zwijgen;

Je hebt op gebied van voeding en gezond eten al vaker het roer omgegooid, maar uiteindelijk eindig je altijd weer “terug bij af”.

Je hebt echt interesse in je gezondheid en vitaliteit, maar eigenlijk weet je niet goed waar te beginnen en waar je goed aan doet.

Als je ’s avonds in bed ligt, kun je, hoe moe je ook bent, moeilijk in slaap komen. De radartjes in je hersenen lijken maar niet te stoppen.

v

Wij duizendpoten, die we van nature denken te zijn, zijn we dat eigenlijk wel?

Lekker in je vel en een gezonde relatie met jezelf. Dat kan jij ook krijgen!

Energetisch bloedonderzoek, lifestyle coaching en voedingsadvies

 

Weet dat er zoveel mogelijk is. Ik geloof met heel mijn hart
dat een bewust leef- en eetpatroon een verlengstuk mag zijn
van jou. Maar er is nog veel meer mogelijk. Ik zie het als een
domino effect. Je leert jezelf kennen en dat heeft altijd
invloed op je werk en carrière, sporten,
vriendschappen en familie. Bij mij heeft het een eigen
bedrijf tot gevolg gehad, dat had ik een paar jaar geleden
ook echt niet gedacht. Sterker nog, ik had je zeker weten
verbaasd in je gezicht uitgelachen!

Deze vrouwen gingen je voor met EMB, coaching en gezond eten!

Vanuit huis krijg je gewoontes mee. Niet dat deze persé slecht zijn , maar ik was op zoek naar een stapje bewuster in combinatie met gezondere voeding. Want, met de jaren hebben we onze eigen routines en gewoontes ontwikkeld, maar zijn deze wel gezond of kan/kunnen hier nog stappen gemaakt worden?

Gelukkig bleek Esther dit goed aan te voelen, ontzettend veel kennis te hebben en wist ons tips mee te geven. Vooral in het dagelijks gebruik van bepaalde producten. Goede tips, bijvoorbeeld welke producten te vervangen, zodat het net weer gezonder is, dan de producten die ik zelf in gebruik heb, of zou kopen. Mét de uitleg daarbij, waarom, maakt het allemaal super duidelijk!

Kortom, duidelijke tips en uitleg waarmee wij zeker in het dagelijks leven een nieuwe routine gaan aanbrengen!

Linda

Werken met Esther is erg motiverend! Je wordt letterlijk aan de hand meegenomen op een vriendelijke manier. Dus geen radicale omschakeling en strenge behandeling waardoor je juist kunt afhaken omdat je het niet volhoudt.
Vanaf het begin, de verlichting van géén opgeblazen gevoel meer. Ik creëer meer energie waardoor ik opgewekt opsta en veel uit mijn dag wil halen (Wat voorheen het tegenovergestelde was). Ik zit letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel. Ik heb een compleet andere draai aan mijn leven weten te geven. Deze investering in mijn gezondheid zorgt ervoor dat ik mij goed (gelukkiger) voel en dit merkt mijn omgeving ook.
Ik ben erg blij en trots dat ik deze stap heb genomen. Daarnaast ook bij de juiste persoon. FitviaFood doet de naam écht eer aan. Het heeft mij meer gebracht dan ik verwachtte. Ik ga beslist door met wat ik heb geleerd en ik heb totaal geen behoefte meer om terug te vallen in het oude. Esther, ONWIJS BEDANKT!!!!

Sabine de Kaste

Nagelstyliste en fotograaf

Door jouw enthousiasme en jouw kijk op voeding, leek de omslag ineens veel minder heftig/omslachtig om anders te gaan eten. Juist, omdat me zo duidelijk werd, wat het me persoonlijk op zou gaan leveren. Je energie en enthousiasme heeft iets in gang gezet, zonder mij iets “op te leggen”. In ons eerste gesprek heb je me zulke verrassende inzichten gegeven in mijn eetpatroon, dat ik er mee aan de slag wilde.

Eigenlijk heb je me op een ander spoor gezet. Ik mag koken graag leuk maken, omdat het toch elke dag “moet” en heb mede daardoor een recepten-tic. Er is nu een nieuwe bron aangeboord, met andere keuzes op gebied van voeding: gezond én bewust koken!

Daarbij gaf je me inzichten gegeven in mijn gewoonten, waarin  mijn voorkeur voor ‘gemak’ leidend was. Met tips en voorbeelden ben ik dit gaan veranderen en eet veel gevarieerder. Het is een andere manier van eten eigenlijk. Ik voel en weet nu veel beter wat ik nodig heb.

Helga Albers

Zoek jij voedingsadvies, EMB en wellicht coaching voor meer energie en gezonde voeding?

Dan passen deze doelen ook bij jou…

Organisatorische rust in je hoofd: je grijpt nooit meer mis, beschikt over de heerlijkste en makkelijkste recepten;

Je voelt dat je de controle hebt over én in je keuken. Jij bepaalt wat gegeten wordt, niet de “op goed geluk” voorraad;

Die bewuste relatie met jezelf én dus met voeding, zonder zelfafwijzing en schuldgevoel;

Een lijf dat bruist van energie en vitaliteit, vanaf het moment dat je ’s ochtends wakker wordt;

Je kunt je eigen energie gedurende de dag controleren. Dit hangt niet langer af van wie je spreekt, of wat er om je heen (of in de wereld) gebeurt;

En uiteraard, ik word hier het meest blij van: die blijvende verandering in jou. Eén die past bij JOU, die gemaakt is voor jou;

Je staat open voor je persoonlijke ontwikkeling. De oplossing zit namelijk allang in jou.

EMB & voedingsadvies:
Advies en de coaching is altijd maatwerk, voor iedereen anders en super persoonlijk.

Al is ieder lichaam anders, in de basis heeft elk lichaam dezelfde fysieke voedingsstoffen nodig. Dit leer ik mijn vrouwen door middel van voeding in de breedste zin van het woord. Helaas komen mensen pas in actie (ik was hier geen uitzondering in hoor), als er lichamelijke klachten zijn. Bij de één uit zich dat in pijn, bij de ander in spijsverteringsproblemen, eczeem, vermoeidheidsklachten, slecht slapen, enz., de lijst is lang.

Daarom zet ik waar nodig EMB (energetisch bloedonderzoek) in, om inzicht te krijgen in de behoeftes van het lichaam, als nulmeting. Advies en de coaching is altijd maatwerk, voor iedereen anders en super persoonlijk.

Voel jij dat je jouw verantwoordelijkheid wilt pakken en klaar bent om leider te worden over je leven, lijf, energie én je vitaliteit? Zin om eens te babbelen om te kijken wat ik precies voor jou kan betekenen? Je kunt hieronder zelf een online een vrijblijvende afspraak inplannen.