Een gezond eetpatroon kun je 1-2-3 van internet plukken of uit een boek halen. Toch ben je hier.

Als geen ander ken ik de uitdaging van het dagelijkse leven: altijd aan, bezig voor en met de wereld om je heen. Maar waar je je tijd en energie grenzeloos weggeeft, waar blijf jij dan? Je hebt je gezondheid inmiddels hoog op je to-do lijstje staan, maar de uitvoering is een ander verhaal. Je hebt hoogstwaarschijnlijk al een en ander gedaan en geprobeerd hebt op gebied van voeding.

En here we are. Linksom of rechtsom ben jij moe, futloos, 101 ballen in de lucht en bovenal: je wil heel graag anders.

Ik ben niet de coach die DE gouden methodiek in huis heeft en jou vertelt van de do’s en don’ts, of hoe het heurt. Ik ben die coach, die de lastige vragen stelt. Want alleen dan komen we bij jou.

Hoe ziet dat eruit in programmavorm?

Z

We starten met een uitgebreide intake/kennismaking, de DeepDive sessie. Jij vult van te voren een vragenlijst in, zodat we gelijk door kunnen pakken. Samen krijgen we jouw persoonlijke en lichamelijke doelen helder. 

Z

Ik wandel gedurende 4 maanden met je mee. Ik ben niet jouw oplossing, wel je sparringmaatje en je stok achter de deur. Ik denk met je mee, hou je van tijd tot tijd een spiegel voor en stel de vragen die nodig zijn.

Z

Ik ga je uiteraard alles leren over gezonde voeding via een online academie. Video’s, e-books, checklists en receptenbundels kun je op je gemak in je eigen tijd bekijken én terugkijken;

Z

Elke maand geef ik of een collega een online masterclass, voor meer kennis, inzichten en verdieping.

Z

We gaan op zoek naar jouw superpowers. Wat is voor jou zó vanzelfsprekend, dat het je niet eens opvalt? Laat het niet tegen je werken, maar vóór je werken.

"Ik hou ervan de diepte in te gaan. Samen te vieren, te balen, keihard te lachen en ben gek op Aardse spiritualiteit."

Dit gaat bij jou passen als jij:

open staat voor een andere kijk op gezondheid dan je misschien gewend bent. Ik kijk met een holistische bril naar jou en je leven. Een klacht staat nooit op zichzelf en komt altijd ergens vandaan;

interesse hebt in je persoonlijke ontwikkeling. Ben je bereid om af en toe flink onderuit en op je bek te gaan? In het kader “je leert door fouten te maken”, ga zóveel leren over jezelf;

nieuwsgierig bent naar wat aardse spiritualiteit voor jou kan betekenen.

de tijd vrij wil maken om in jezelf te investeren. Buiten dat coaching en begeleiding geld kost, kost het je ook tijd. Maak je de commitment om te investeren in jezelf? Dan verwacht ik ook dat je er helemaal voor gaat. Jij doet het werk, ik ben een what’s app van je verwijderd.

De praktische informatie

  • Bij interesse of vragen over dit programma boek je zelf een Matchcall. Dit gaat via Zoom, duurt ongeveer een half uur en samen kijken we of mijn aanbod past bij wat jij nodig hebt;
  • Het is voor mij belangrijk  dat je open staat voor je eigen ontwikkeling en voor spiritualiteit. Ik werk het liefst met mensen waarbij ik deze spreekwoordelijke klik voel.
  • Het kan heel fijn zijn om een nulmeting te doen middels het bloedonderzoek EMB. Is niet noodzakelijk, maar afhankelijk van je eventuele lichamelijke klachten. Wil je meer info over EMB, klik dan hier.
  • In 4 maanden hebben we een kort lijntje via What’s App;
  • Krijg je gedurende 5 uur mijn onverdeelde aandacht. Tijdens onze 1-op-1 meetings (live of Zoom), kies jij of je me 1 keer per maand een uur wil spreken, of 1x per 2 weken een half uur;
  • Krijg je 1 keer per 4 weken via Zoom een online masterclass van mij of een collega, om je verder te leren kijken dan voeding alleen als het om gezondheid gaat.

 

Ik bied JOUW GOUD aan voor €895,-, inclusief btw. In 2 of 4 termijnen betalen is mogelijk.