Selecteer een pagina

Voeding is meer dan wat je in je mond stopt

“Haal meer uit je ontbijt” heb ik ontwikkeld, omdat ik nog té vaak hoor dat variatie in het ontbijt een uitdaging blijkt te zijn. Yoghurt/kwark, brood of crackers blijven toch wel de voornaamste dingen die bij het ontbijt gegeten worden. Hier mag en kan zeker meer variatie in komen, met het oog op gezondheid, energie en vitaliteit.

Ben jij altijd vanaf het moment dat je wekker gaat ’s ochtends, druk om op tijd de deur uit te komen?

Heb je regelmatig het gevoel de rest van de dag achter de feiten aan te lopen? Zorgt vervolgens de aankomende decembermaand jaarlijks voor een extra uitdaging, om het nog zachtjes uit te drukken? Drukte rond sinterklaas, kerst en oja, oud en nieuw? Cadeautjes, afspraken, menu’s, agenda’s, school en stuiterende kinderen zijn story of your life?

Wil je deze maand leven en niet “over”leven? Mooi, dan heb ik iets moois voor jou!

Herken jij dit én wil je hier ook verandering in? Mooi!
Z

Jij hebt behoefte aan gevarieerde recepten;

Z

Die je lekker af kunt wisselen;

Z

Waar je niet stad en land af hoeft te zoeken voor de ingrediënten;

Z

Een ontbijt dat je de hele ochtend voedt en verzadigt;

Z

Wil je ook graag gezonder eten, maar weet je niet goed hoe en wat?

Z

Gluten en lactose, het mag wat minder, of zelfs liever helemaal niet, toch? Oké, maar wat dan wel?

Z

Heb je geen zin het wiel uit moeten te vinden, been there. Done that?!

Z

Gezonder ontbijten ja graag, maar zonder de poespas van hele mealpreps of een uur vroeger je wekker zetten;

Zou je met ander gevoel aan je dag willen beginnen?
De deur uit willen wandelen, in plaats van het gevoel te moeten rennen?
Lekker met een 5-0 voorsprong aan je dag beginnen, in plaats van met een 10-0 achterstand?
Een achterstand die je vervolgens de hele dag blijft achtervolgen?

Dan ben je hier op de goede plek. Ik ga je leren wat jij nodig hebt, om je lichaam optimaal te voeden op het gebied van wat je eet én op het gebied van je bewustwording. Dus niet alleen de recepten, maar ook de achterliggende gedachten waarom dit belangrijk is voor je lichaam. Zo weet je ook waarom je doet wat je doet.

Die 10-0 achterstand inhalen, vraagt om bewustwording die nog iets verder gaat. Het gaat hier over jou. Hoe jij met eten omgaat, wat je eet en wanneer, zeggen veel over jou. Bewust kiezen waar je je mee wil voeden, hier de tijd voor nemen om het klaar te maken en te eten, vragen misschien al een andere insteek van jou vanaf het moment dat je wekker gaat.

En nu staat de decembermaand voor de deur. Je hoeft niet in je agenda te kijken om te weten dat december een volle en drukke maand is. Een maand vol, hoe gezellig ook, met moetjes, familiebezoeken, menu’s die samengesteld moeten worden, extra tijd in de supermarkt en de keuken, drukte op school, kinderen die gespannen zijn in de aanloop naar cadeautjes in de schoen en onder de boom…

Vrouw en waar ben jij in deze maand? Ik gun jou zo, dat je niet alleen overeind blijft staan in de drukte, maar ook kunt genieten, aan jezelf kunt bouwen. Genieten van gezonde ontbijtjes, leren over wat voeding is (en wat niet). En ja, JUIST in deze drukke maand. Een maand waarin we heen en weer geslingerd worden tussen aanbiedingen, verleidingen in de supermarkt, heb ik een super gave bonus voor je!

Wat krijg je van mij:

“Haal meer uit je Ontbijt” duurt één maand en loopt van 1-12 t/m 31-12, gewoon de hele maand december dus.

Je ontvangt via mail 2 e-books met ontbijtrecepten. Het 1e boek zijn vervangers voor de geijkte brood/yoghurt gewoonte. In het 2e boek staan brood-/cracker- en belegrecepten als uitbreiding.

Je kunt deelnemen aan de online community, waarin je je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen;

1x per week ga ik live in de community, waarin je mij al je ontbijt gerelateerde vragen kunt stellen.

Dinsdag 13 december geef ik online de workshop “Voeding is meer dan wat je in je mond stopt”. Kun je er niet bij zijn, geen probleem, je kunt het later terugkijken.

In de weekenden ben je “vrij”, maar ben je uiteraard ook vrij om lekker door te gaan met bijvoorbeeld ontbijtjes die iets meer tijd kosten om te maken. Ook deze recepten vind je in het e-book.

De super gave en gratis kerstbonus die je ontvangt bij aanmelding, is de audio “Supermarktsafari in December”. Ik loop via je oortjes mee met je als jij je boodschappen doet en ik vertel jou exact op de Esther-manier wat de do’s en don’ts zijn in de supermarkt. Ik ben bij je en jij overleeft de winkel. Makkelijk toch?

En na deze maand:

Heb je een basis waaruit je eindeloos kunt putten qua ontbijtjes;

Kun je zelf hierin variaties aanbrengen naar jouw smaak en gewoontes;

Heb je altijd een basis aan items in huis, waardoor je altijd een gezond, lekker en gevarieerd ontbijt kan klaarmaken.

Kan het hele ochtendcircus dat je misschien nu gewend bent, compleet anders zijn en aanvoelen;

Begin jij dus voortaan met een 5-0 voorsprong aan je dag.

Merk je hier gedurende de dag de gevolgen van. Je bent gevoed, bewuster van jezelf, meer ontspannen en vanuit deze basis zijn bewuste keuzes in voeding later op de dag een stuk gemakkelijker te maken.

Is je rondje boodschappen doen doelgericht, weet je de route in de winkel (lees de effectieve short-cut) moeiteloos te vinden. Op deze manier bespaar je jezelf veel tijd én geld. 

Wat is jouw investering:

Deze periode is vooral een kennismaking met anders ontbijten en bewust naar jezelf leren kijken. Als je hier serieus mee aan de gang gaat, hoe groter uiteindelijk het resultaat. Geef jezelf zeker een half uurtje per dag de tijd hiermee bezig te zijn.

Ik bied “Haal meer uit je Ontbijt” aan voor  slechts €49,-.

Als bovenstaande helemaal super klinkt en je wil je opgeven, klik dan op onderstaande button. Dan kom je bij het aanmeldformulier. Na betaling krijg je de rest van de informatie toegezonden. Ik heb er onwijs veel zin in en hoop je aan de andere kant te zien!