Alles over Perfectly Imperfect

Hét programma, als je op zoek bent naar een totaal pakket waar niet alleen je lichaam het super op gaat doen, maar waar jij ook veel over jezelf mag leren en je perfectionisme los mag gaan laten. Je hebt behoefte jezelf te on-tmoeten en te ontmoeten. Wat is die perfectionisme in jou? Waar komt die vandaan en beter nog: hoe kun je jezelf op diepere lagen van bevrijden? 

Je lichaam weet perfect hoe om te gaan met wat je eet, je hebt echter wel de voeding te kiezen die je lichaam snapt. Zo veel mogelijk onbewerkt, puur, uit de natuur voor jouw natuur. Maar, wat is dan die gezonde voeding? Ik weet als geen ander hoe vol het internet staat met programma’s, zienswijzen, meningen, do’s en don’ts die elkaar enorm kunnen tegenspreken. Wat je vandaag goed doet, wordt morgen door een ander weer ontkracht. Help!

Ik geloof dat wij natuur zijn, net als alles wat op Aarde rondloopt. Bomen, dieren, ze hebben allemaal de juiste voeding nodig, net als wij. Helaas zijn wij als mens veelal het contact met de Aarde behoorlijk kwijtgeraakt in de moderne en hectische tijd waarin we leven. Maar wij zijn de natuur en mogen hier ook naar leven, bewegen, eten en drinken.

In dit programma leer ik jou wat die natuurlijke voeding is. Voeding in dienst van jouw gezondheid, vitaliteit en jouw persoonlijke ontwikkeling. Met mijn achtergrond in orthomoleculaire voeding en verdieping in persoonlijke/spirituele ontwikkeling en hekserij, heb ik een hele mooie, duidelijke en down-to-earth vertaling gemaakt. Toegankelijk, toepasbaar en goed te integreren in een leven waarin ongetwijfeld ook jij genoeg ballen hoog te houden hebt.

Jij gaat jouw basis creëren. Op deze basis kun je altijd terugvallen, want het is JOUW basis;

Je hebt alle benodigde kennis in huis die je nodig hebt om de Queen in your Kitchen te worden. Ik zal de laatste zijn die je zegt dat je altijd een verantwoorde keuze moet  maken (soms is ongezond héél verantwoord). Voor mij is bewustwording key, je gezondheid haal je voor een groot deel uit voeding. Dus weet wat je eet is hierin ontzettend belangrijk;

Je hebt jouw basis stockvoorraad aan producten aangelegd, waardoor je never en nooit meer mis grijpt. Dus die pizza in de vriezer voor nood? Die eet je lekker een keer omdat je er echt zin in hebt;

Je krijgt verschillende e-books met recepten. Deze varieren tussen ontbijt en lunch tot tussendoortjes. Zo heb je altijd inspiratie bij de hand en kun je altijd iets passends vinden dat past bij de tijd die je hebt, de periode van de maand,, je humeur of gelegenheid.

Ook de Supermarktsafari ontbreekt niet. Ik heb een hele toffe audio opgenomen waarin ik je de kortste, efficientste én voedzaamste route door de super leer. Bespaart je reuze veel tijd, geld en energie.

Ik leer je etiketten lezen, hierdoor kun je haarfijn in no-time producten scannen. Je koopt niet langer, omdat het gezond en logisch oogt en klinkt, maar omdat het dat ook echt is. 

Je bent je bewust van je eigen bullshit-radar en weet waar je valkuilen liggen. Bewustwording hierin zorgt voor rust in je hoofd en rust in je eetpatroon;

Je kunt jezelf een stuk beter doorgronden en weet waar jouw valkuilen liggen. Bewustwording hierin zorgt voor rust in je hoofd en rust in je eetpatroon;

De recepten die je van me krijgt maken zijn gegarandeerd faal-proof en al veelvuldig door mij en mijn klanten getest;