Hoe beleef jij je tijd?

Ben je druk, of heb je het druk?

“Leer je agenda en hierdoor jezelf kennen”.

Voeding en timemanagement, het lijkt op het eerste gezicht niet zoveel met elkaar te maken te hebben. Toch is timemanagement van grote invloed op alles wat je doet op een dag en heeft het uiteindelijk invloed op voeding. 

Ik accocieerde Timemanagement altijd met termen als nog efficiënter werken, het optimaliseren van planningen, meer een zakelijke benadering dus. 

Timemanagement toepassen in je privé, vraagt andere skills en dient ook een ander doel. Het gaat erom dat je gaat nadenken over wat je doet met je tijd. Het gaat over bewust worden van bepaalde patronen, gewoontes en verwachtingen. Kortom, er komt een stukje bewustwording om de hoek kijken. Waarom doe je wat je doet én, geven deze dingen je wel voldoening?

Deze workshopavond gaat over voelen, over keuzes (leren) maken en bewustwording krijgen in jouw eigen agenda. Gaat over genieten, zelfkennis en uiteraard… communicatie. 

 

Zou je graag betere keuzes willen leren maken? Keuzes die voor jou gaan werken? Ben je regelmatig zo druk, dat je de balans lijkt kwijt geraakt te zijn tussen wat echt belangrijk is en wat de buitenwereld van je verwacht?

Voel jij soms de stress toenemen en je levensplezier afnemen? Klinkt de ratrace genaamd dagelijks leven je bekend? Wil je hier graag op een andere manier naar leren kijken, maar weet je niet waar te beginnen?

Jij herkent vast ook een “drukke agenda”. En hoe leuk of belangrijk de afspraken ook zijn, vol is echt vol. Net als bijna ieder ander zorg je graag voor de mensen om je heen. Als iemand hulp nodig heeft, sta jij (on)gevraagd al klaar. Loop je liever een pasje harder, dan dat je een nee verkoopt.

Hier komt het “ding”… Tijd is er niet eindeloos. Je energie is ook niet eindeloos. Goed voor jezelf zorgen staat op je agenda, maar hoe en wanneer? Mis je energie, inspiratie en bovenal tijd? Dan is deze workshop er één voor jou!

Deze workshop geeft je een inkijk en een mooie stap in zelfleiderschap.
Na deze avond heb jij een mooie stap gezet en kun je:

 

– Veel beter voelen welke taken je energie kosten of energie geven;

– Ben je je bewust van overtuigingen die zorgen die zorgen dat je blijft doen wat je nu doet;

– Durf je om hulp vragen waar dat nodig is;

– Kun je dagelijks oefenen en experimenteren met het vinden van rust in jezelf;

– Krijg je allerhande tips op gebied van voeding, zodat gebrek aan tijd niet langer de reden is dat je je voeding niet geïntegreerd krijgt.

 

 

Op dit moment staat deze workshop niet op de agenda. Wel interesse? Laat hiernaast dan je gegevens achter. Dan kom je automatisch op de wachtlijst te staan en krijg je bericht als de volgende op de planning komt. Uiteraard zit je nergens aan vast.

Laat je gegevens achter:

9 + 7 =

Waar komt deze workshop vandaan?

Ik heb een paar jaar geleden alweer, de Train de Trainer gevolgd in Timemanagement voor Ouders bij Verena Kraaij van Samenkind.nl. Destijds gaf ik deze workshop voornamelijk aan ouders en kwam ook regelmatig vanuit de deelnemers de vraag of ik voeding niet in kon betrekken in deze workshop.

Nadat we gelukkig weer uit de wurggreep van lockdowns en sociale beperkingen van Corona kwamen, werd het tijd voor mij om hierover na te gaan denken. Ik gegroeid, dus mijn praktijk groeide mee. Ik kreeg weer zin in een workshop en er zelf één ontwikkelen, waarom? Er lag een parachtig exemplaar op de plank. Eentje met veel liefde, passie en ervaring in Timemanagement ontwikkeld door Verena. Ik besloot er mijn eigen FitviaFood sausje overheen te doen, want zeg nou zelf: Timemanagement is lang niet alleen een uitdaging voor gezinnen met opgroeiende kinderen. Althans, looking at my life… Zijn er genoeg uitdagingen, ook of juist als die gasten weer wat ouder worden (bij mij nu 17 en 13 jaar). Ik denk dat Timemanagement elke fase van je leven terugkomt. Dus, of je nu kinderen hebt of niet, oma of opa bent of niet, je bent altijd van harte welkom! Oh, wat je wél nodig hebt, is een eerlijke blik naar binnen en openstaan voor een kleine beetje aardse spiritualiteit. Want dat is toch wel een basisingrediënt in mijn sausje…