Selecteer een pagina

Vrouwencirkel

Een gekoesterde is in vervulling gegaan: ik ben een vrouwencirkel gestart. Samenkomen, samen delen, samen dragen in een fijne ruimte waar ons vrouwzijn mag zijn, waar jij enkel jezelf mee hoeft te nemen. Acht keer per jaar komen we samen en het thema is altijd het betreffende jaarfeest van het seizoen in het Jaarwiel.

De lente is de tijd van verse knoppen aan de planten, vers groen én voor je plannen en ideeën.

De zomer staat symbool voor groeien en bloeien in de natuur, maar ook voor vol durven gaan voor je droom.

In de herfst waar geoogst wordt, is de tijd van terugblikken en evalueren. Wat is jouw opbrengst? Vaak zijn we geneigd om de focus te leggen op wat vooral beter had gekund, dus kijk vooral wat je opbrengst wél is.

En tot slot is de winter de tijd van kale bomen, trekken dieren zich terug in hun winterslaap. Ook voor jou is het tijd om je terug te trekken, uit te rusten en nieuwe energie op te doen voor de volgende lente.

En uiteraard moeten nog steeds de boodschappen gedaan worden, (klein)kinderen verzorgd en word je op je werk verwacht. Maar, we leven in het nu. Hoe is dat voor jou? Zit je veelal in je hoofd, bezig met to-do lijstjes en praktische zaken? En voel je de behoefte dat dat minder mag, wil je meer in het nu zijn en genieten? Mag je leren leunen op de krachten en magie van Moeder Aarde? Meer rust in je hoofd en je lijf? Dan is de uitnodiging van mijn cirkel er zeker één voor jou.

Het mooiste wat je kunt worden, is jezelf

Je kunt je per cirkelbijeenkomst opgeven. Je zit niet aan een abonnement vast, je bent vrij om aan te schuiven wanneer je daar de behoefte voor voelt. Wil je je opgeven, of wil je me wat vragen? Geef dat even op het formulier aan.