• Al jaren ben ik op zoek naar wat is gezonde voeding. Je komt zo vaak tegenstrijdigheden tegen en dat maakt je vervolgens weer onzeker over wat nu wel of niet gezond is. Vanwege deze onzekerheid ben ik in contact gekomen met Esther. Van te voren heb ik een vragenlijst ingevuld en een voedingsdagboekje bijgehouden. Het was een prettig gesprek en voelde meteen vertrouwd. Esther legde uit wat haar opviel uit mijn voedingsdagboekje en gaf hier advies en tips op om het te verbeteren naar een gezonde manier. Zo was een advies om meer variatie in het ontbijt aan te brengen. Ik ben hier direct mee aan de slag gegaan en sta ‘s morgens nu eieren of havermout pannenkoekjes te bakken. Terwijl de pannen eerder alleen voor het avondeten ingezet werden. Zeker een aanrader om met Esther het gesprek aan te gaan!

    Patty Luyf
  • Online heb ik meegedaan aan een actie en hiermee een gratis voedingsadvies gewonnen. Via een handig voedingsdagboekje kon ik me voorbereiden op deze sessie. Esther neemt je op een plezierige manier bij de hand in je eigen voedingsgedrag. Zo kreeg ik meer inzicht over wat ik nou eigenlijk eet. Esther is erg enthousiast, neemt uitgebreid de tijd voor je en vult haar adviezen aan met handige en haalbare tips. Door de inzichten die ik kreeg werd het makkelijker om mijn gedrag te veranderen. Na onze sessie ben ik gelijk aan de slag gegaan met een heerlijke lunch, een omelet met veel groenten. Het enthousiasme werkt dus erg aanstekelijk. Ik kan het je daarom aanraden om in gesprek te gaan, Esther dank je wel!

    René van Anen